zondag, oktober 17, 2004

Het Souterrain - Den Haag

Het Souterrain - Den Haag

Zondag 17 oktober, 19:17.

Een dag nadat Den Haag op zijn kop stond. Een dag waarop weer keurig strippenkaarten gestempeld worden of weer traditioneel zwart gereden wordt. Een dag waarop de eerste achtergelaten troep goed zichtbaar is in de tramtunnel. Een dag waarop de mensen in de tram zich alleen nog maar met hun partner, vriend(in) of familie bemoeien.

Maar alles lijkt te functioneren. De a's en de o's verstommen. De tramtunnel is nieuws geweest, maar verdwijnt uit de nieuwsrubrieken.

En wat doet de gemeente Den Haag? Niets! Geen fotoreportage en verdere berichten op haar speciale "Souterrain"-website. Sterker nog: het nieuws dat daar op staat is oud nieuws. Het knopje actueel had dan ook beter zo kunnen heten!

De gemeente wil dat er minder gezeken wordt over de tunnel. Geef dan zelf ook het goede voorbeeld en pak uit met een mooie reportage. Of zijn de o's en de a's gisteren niet gehoord? Burgemeester Deetman stond te wuiven op het Korte Voorhout naar een historische tramoptocht, maar in de nieuwe stations was hij toen het gewone volk erin mocht, niet meer te zien.

Geen opmerkingen: